Ce vi se pare anormal in seria aceasta de citate?

Citeam astazi informatii despre noua achizitie a Google, Motorola. Dintr-un articol in altul am ajuns la comunicatul de presa oficial (aici) si la citatele postate tot pe site-ul oficial cu aceasta ocazie (aici).

L-am citit pe primul. L-am citit pe al doilea. Cand am ajuns insa la al treilea sentimentul de deja vu s-a amplificat exponential. Cand am ajuns la al patrulea, deja a trebuit sa ma uit la primele trei pentru ca nu-mi venea sa cred cat de putina imaginatie a avut cel care le-a creat.

We welcome today’s news, which demonstrates Google’s deep commitment to defending Android, its partners, and the ecosystem.

– J.K. Shin
President, Samsung, Mobile Communications Division

I welcome Google‘s commitment to defending Android and its partners.

– Bert Nordberg
President & CEO, Sony Ericsson

We welcome the news of today‘s acquisition, which demonstrates that Google is deeply committed to defending Android, its partners, and the entire ecosystem.

– Peter Chou
CEO, HTC Corp.

We welcome Google‘s commitment to defending Android and its partners.

– Jong-Seok Park, Ph.D
President & CEO, LG Electronics Mobile Communications Company

Expresia asta, commitment to defending Android and its partners, a devenit subit enervanta.

Si eu am citate create deja si salvate intr-un document, citate pe care le folosesc de fiecare data cand am ocazia. Dar totusi, sa utilizezi aceeasi expresie in patru citate pozitionate si unul dupa celalalt mi se pare o greseala din partea Google. Poate ca daca le-ar fi integrat printre alte citate ar fi scapat cu vederea, dar nu cred.

Ochiul vigilent al presei si al carcotasilor nu doarme niciodata.

Voi aveti citate deja create?

Motorola Google logo

3 Comments

  1. Este foarte ciudat mai ales daca privim din perspectiva renumelui pe care il au. Renume ce presupune si o calitate a comunicarii, dar se pare ca ramanem la stadiul de presupunere. Oricum este deranjant pentru ochiul cititorului.

    Reply

Leave a Comment.