A fost lansata v2 a Zelist Monitor

Ieri a fost lansata versiunea a doua a celei mai utilizate si complexe platforme de monitorizare social media din Romania – Zelist Monitor.

Noua versiune se bucura de imbunatatiri majore dintre care le  enumar doar pe cele mai importante: monitorizare Facebook, monitorizare forumuri, masurare impact, date demografice si geografice. Aici gasiti o scurta prezentare: V2 in imagini.

Lansarea a fost bine primita in randul blogosferei si twittosferei romanesti si a presei online asa cum puteti vedea in articolele urmatoare:

http://www.adleras.ro/relandare-zelist-monitor/

http://www.manafu.ro/2011/04/zelist-monitor-mai-bun-si-mai-puternic/

http://www.money.ro/treeworks-a-lansat-noua-versiune-zelist-monitor_918121.html

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/zelist-monitor-s-a-relansat-145806.html

http://www.prwave.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=26094&Itemid=1

http://pr-romania.ro/comunicate-de-presa/957-zelist-monitor-se-relanseaza-incluzand-monitorizarea-facebook-si-a-forumurilor-in-limba-romana.html

http://www.adhugger.net/2011/04/04/romanian-zelist-monitor-relaunches-with-eyes-on-facebook-and-forums-and-other-features/

sau puteti gasi discutiile pe Twitter: http://search.twitter.com/search?q=zelist+monitor

Imi cer scuze in fata acelora pe care nu i-am trecut in lista de mai sus. Daca ai scris despre relansarea Zelist Monitor, lasa un comentariu cu link-ul articolului.

By the way, stiati ca dupa Manafu, adleras s-ar putea sa fie cel mai activ in promovarea lansarii? A pus la el pe blog anuntul, a pus pe digg.ro si a dat numeroase twitturi pentru sustinerea lansarii.

Multumesc tuturor celor care au scris despre lansare, au dat share pe Fb sau un RT pe Twitter. Multumiri speciale Violetei Loredana Pascal de la PRWave, domnilor Manafu, Chinezu, Alexandru Negrea si Valentin. Am uitat pe cineva? Sper ca nu…

Leave a Reply