MXHOST – cel mai bun serviciu de hosting din Romania?

Am deja de aproape 4 ani contul de hosting la ei. 2 gigi si vreo 20 giga transfer lunar. Momentan e mai mult mult decat folosesc pentru cele 2 siteuri, 1 blog si un magazin (bazat pe Prestashop) inca in lucru.

Inainte de a-mi achizitiona pachetul la ei am trecut prin mai multe servicii de hosting, inclusiv o tentativa de a-mi hosta singur toate siteurile, experienta care inca imi da fiori pe sira spinarii… fiori placuti…

Am renuntat insa pentru ca nu am gasit la momentul acela un host nativ pentru joomla si wordpress iar ca sa stai acasa sa-ti configurezi serverul e chiar nebunie. Si n-am gresit. Uptime 99.99% Echipa suport de exceptie. Fara probleme de peering.

Acum vreo 2 saptamani mi s-a hackerit un site facut pe joomla. Trimit ticketul de suport pentru a-mi inlocui din backup fisierul problema, raspuns imediat. Serviciu de exceptie.

Am prezentat serviciile Mxhost si catorva prieteni care au achizitionat si ei servicii de inregistrare domenii si hosting. A se vedea

www.steel-gym.ro

www.romtaxsolution.ro

www.brosserprod.ro

Ce servicii ofera Mxhost? Cele obisnuite pentru o firma de hosting:

–          Inregistrare domenii (preturi bunicele spre foarte bune)

–          Gazduire Website (Nu mai au pachetul meu de hosting afisat pe noul site)

–          Gazduire Reseller

–          Servere OpenVZ

–          Servere VPS Xen

–          Servere dedicate

–          E-mail business

–          Certificate SSL

–          Licente: Plesk, Cpanel si R1 Soft

Cu acest post ma inscriu in concursul “Premiem bloggeri cu un Apple iPad” si imi aleg pentru concurs numarul 2912.

13 Comments

 1. Salut Razvan,
  Sincer sa-ti spun nu stiu cum stau cu suportul, pentru ca n-am avut probleme pana acum. Contul de hosting a fost creat automat dupa plata, asa ca nu am interactionat cu ei inca. Si sper sa nu o fac prea curand…:)

  Reply
 2. Cel mai probabil ca nu. Dar te gandesti prea departe. Noi cand optimizam facem o analiza cost/beneficiu si eliminam chestiile complexe, care pot merge prost, si care nu aduc mari imbunatatiri.

  Reply
  • Ce sa iti zic? Multa bafta!
   Poate o sa apelez la serviciile voastre in momentul in care o sa mai testez ceva nou. Cu noua tema se vede o imbunatatire a vitezei de incarcare si am reusit sa o duc si mai jos de 1 secunda, singurul lucru nasol e ca minify-ul css-ului imi strica responsiveness-ul temei :( si am renuntat pentru moment la el.

   Reply
 3. Am plecat de la mxhost.ro acum 3 luni deoarece au niste restricti absurde pe partea de shared. Acum folosesc intelweb.ro si sunt foarte multumita.

  Reply

Leave a Comment.